سؤال بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا این است که مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۲۱ چه شرایطی دارد؟. متقاضیانی که قصد دارند به کشور استرالیا مهاجرت کنند، میتوانند با استفاده از روشهای مهاجرتی متناسب با شرایط خود که در سیستم مهاجرتی این کشور تعریف شده اند، اقامت دائم استرالیا را اخذ کنند.
در این مطالب قصد داریم که شما را با شرایط مهاجرت به استرالیا و همچنین روشهای رایج مهاجرت به این کشور آشنا کنیم. با همراه باشید.
شرایط عمومی و کلی مهاجرت به استرالیا
به طور کلی شرایط مهاجرت به استرالیا به دو دسته شرایط اختصاصی و عمومی دستهبندی میشوند. شرایط اختصاصی معمولاً با توجه به روش مهاجرتی انتخابی و نوع ویزا مشخص می شوند اما شرایط عمومی مهاجرت به استرالیا در تمامی روشهای مهاجرتی یکسان هستند.
مهمترین شرایط عمومی مهاجرت به استرالیا عبارتند از:
- نداشتن سوء پیشینه
- انجام تست مدیکال استرالیا و داشتن وضعیت سلامتی مناسب
- دارا بودن مدرک زبان (برای بیشتر ویزاهای استرالیا لازم است)
- کامل بودن مدارک
- پرداخت کلیه هزینههای دولتی صدور ویزا
روشهای مهاجرت به استرالیا
روش های مختلفی برای مهاجرت به این کشور وجود دارند که هر فرد متناسب با شرایط و نوع زندگی خود میتواند یکی از این روشهای مهاجرتی را انتخاب کند و به استرالیا مهاجرت کند.
به طور کلی روشهای اصلی مهاجرت به این کشور شامل مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق سرمایهگذاری، مهاجرت از طریق تولد، مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت از طریق پناهندگی میشوند که میتوان با توجه به شرایط هر فرد یکی از روشهای مهاجرت به استرالیا را انتخاب نمود.
مهاجرت به استرالیا از طریق کار
کشور استرالیا به منظور فعال نگه داشتن بازار کار و همچنین تضمین رشد اقتصادی، بخش عمدهای از نیاز خود به نیروی کار را از بین مهاجرین ماهر و متخصص تامین میکند. مطابق با آخرین تحقیقات ارائه شده از سوی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، استرالیا یکی از بهترین کشورها در زمینه پرداخت دستمزد و حقوق مناسب است. در این کشور میانگین دستمزد برای هر ساعت کار ۳۴ دلار است. طبق آخرین آمار ABS، نرخ بیکاری پایین، درآمد بالا، شاخص توازن زندگی و کار و نیاز به مشاغل متعدد در حوزههای کاری مختلف از مهمترین مزایای کار در استرالیا به شمار میروند. به همین دلیل مهاجرت کاری به استرالیا یکی از روشهای پرطرفدار مهاجرتی به این کشور است.
مهاجرت تحصیلی به استرالیا
سیستم آموزشی کشور استرالیا جز برترین سیستمهای آموزشی در سراسر جهان است. این کشور ۴۲ دانشگاه رسمی دارد که هفت مورد از این دانشگاهها در رنکینگ جهانی سال ۲۰۲۱ رتبههای زیر صد دریافت کردهاند. این موضوع نشان از کیفیت بالای سیستم آموزشی و همچنین تحصیلات آکادمیک این کشور دارد. به همین دلیل سالانه تعداد زیادی از دانشجویان از سرتاسر جهان، استرالیا را برای تحصیل انتخاب میکنند.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایهگذاری
استرالیا کشوری مناسب برای سرمایهگذاری است. شرایط اقتصادی پایدار، صنایع فعال، سیاستهای حمایتی کسب و کار و روابط گسترده با کشورهای مختلف، این کشور را به یکی از مقاصد محبوب سرمایهگذاری تبدیل کرده اند. فرصتهای بیشماری برای سرمایهگذاری در استرالیا در حوزههای مختلف وجود دارند. کارآفرینی، ثبت شرکت و خرید ملک از مهمترین روشهای سرمایهگذاری در این کشور هستند. متقاضیانی که قصد کارآفرینی در استرالیا را دارند، باید حداقل سرمایهای حدود دویست هزار دلار استرالیا را داشته باشند. متقاضیان بایستی کسب و کارشان در کشور استرالیا را توسعه دهند و اثبات کنند که میتوانند در بازارهای بینالمللی رقابت کنند. در واقع باید ثابت کنند که وجود کسب و کارشان برای اقتصاد این کشور سودمند است. متقاضیان این نوع ویزا مطابق با شرایط مهاجرت به استرالیا در ۲۰۲۱ باید کمتر از ۵۵ سال سن داشته باشند و حداقل مدرک آیلتس شش را نیز دارا باشند.
مهاجرت به استرالیا از طریق تولد
متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق تولد، باید قبل از هر گونه اقدامی با قوانین و مقررات اخذ اقامت و تابعیت آشنا شوند. چرا که کودکان به محض تولد در استرالیا نمیتوانند تابعیت این کشور را دریافت کنند. سیستم اخذ اقامت از طریق تولد در این کشور بر اساس روابط بیولوژیکی است و این بدین معنی است که یکی از والدین کودک حتماً باید تابعیت استرالیا را داشته باشد تا بتواند برای فرزند خود نیز تابعیت استرالیا را دریافت کند.
مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به استرالیا، از طریق پناهندگی است. متقاضیان این روش مهاجرتی به علت عدم آگاهی و اطلاع دقیق از سایر روشهای مهاجرتی، روش پناهندگی را برای مهاجرت به استرالیا انتخاب میکنند. در مهاجرت از طریق پناهندگی شما باید به دولت استرالیا ثابت کنید که در کشورتان امنیت جانی و مالی ندارید و یا شرایطتان به شکلی است که قوانین حقوق بشر برای شما نقض شده است. مهاجرت به استرالیا به واسطه پناهندگی بسیار مشکل است، چرا که دولت استرالیا در این مورد سختگیریهای خاص خودش را دارد.
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت این کشور، مهاجرت از طریق ازدواج است. در این روش فرد متقاضی باید با یک استرالیایی ازدواج کند. البته متقاضیانی که قصد دارند از این طریق اقامت دائم استرالیا را اخذ نمایند، باید در نظر داشته باشند که از همان ابتدا، تابعیت و اقامت دائم استرالیا به آنها تعلق نمیگیرد. در این روش ابتدا پس از ازدواج با فرد استرالیایی به متقاضی یک اقامت موقت تعلق میگیرد که باید سالانه آن را تمدید کند. بعد از انجام این مرحله و تمدید چند باره اقامت و همچنین اثبات پایداری ازدواج، متقاضی اقامت دائم استرالیا را دریافت میکند. تمام این سختگیریها به این علت است که افراد با ازدواجهای صوری و ساختگی نتوانند اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند. دولت استرالیا در سال های اخیر در شرایط مهاجرت به استرالیا و سیاست های صدور ویزای ازدواج یا پارتنر استرالیا تغییراتی ایجاد کرده است.
جدول امتیازبندی مهاجرت به استرالیا
سیستم گزینشی متقاضیان مهاجرت به استرالیا بر پایه امتیاز است و در این سیستم، امتیاز مهاجرت به استرالیا بر اساس جدول امتیاز بندی به دست می آید. محاسبه امتیاز مهاجرت به استرالیا مطابق با شرایط متقاضی صورت می گیرد و متقاضی باید مطابق با جدول امتیاز بندی حداقل ۶۰ امتیاز کسب کند تا به پرونده اش رسیدگی شود.
حداقل امتیاز مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا
در سال ۲۰۱۸ دولت استرالیا با بیان انتشاریهای اعلام کرد که تمام متقاضیان مهاجرت به استرالیا ضمن دارا بودن شرایط میتوانند با کسب حداقل امتیاز مهاجرت (۶۰ امتیاز)، ویزای مورد نظر خود را اخذ کنند، اما اخیراً پرونده متقاضیان با این امتیاز ریجکت میشود. به همین دلیل پیشنهاد میشود که قبل از اقدام برای مهاجرت به استرالیا، شرایط پرونده مهاجرتی خود را بهبود دهید و امتیاز خود را به ۷۰ برسانید تا بتوانید حداقل امتیاز مهاجرت به استرالیا را دریافت کنید.
آخرین دیدگاهها