9.0
امتیاز

نکات مثبت

  • معماری کافه، قدمت بنای آن و دارا بودن محیطی آرام در دل یکی از شلوغ‌ترین مکان‌های تهران
  • گردانندگان کافه تلاش کرده‌اند با انتخاب غذاها و تزیینات سنتی به اصالت عمارت پایبند باشند
  • تنوع زیاد و کیفیت بالای غذاها و نوشیدنی‌ها

نکات منفی

  • قیمت نسبتا بالا

این روزها کافه‌گردی به بخش جدانشدنیِ زندگی روزانه‌ی آدم‌ها به ویژه در پایتخت تبدیل شده است. کافه‌ها این فرصت را فراهم کرده‌اند تا ساعاتی دور از تمام جنب و جوش‌ها و تنش‌های روزمره، آرام در گوشه‌ای بنشینیم، قهوه‌ای بنوشیم، غذایی بخوریم و از بودن در فضا‌هایی دل‌انگیز و صمیمی لذت ببریم. هر کافه‌ای در هر گوشه‌ای از شهر، حال و هوای خاص خودش را دارد. اینکه چه محیطی را می‌پسندید، به علاقه و سلیقه‌ی خودتان برمی‌گردد. مدرن، سنتی، یا شاید هر دو! اگر عاشق مکان‌های قدیمی و تاریخی‌ هستید، ما کافه مسعودیه را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این کافه در عمارت مسعودیه‌ واقع شده است و با محیطی گرم و دلپذیر، شما را به گذشته‌ی فارغ از هیاهوی تهران می‌برد تا لحظاتی با شاهزادگان قاجاری هم‌ذات پنداری کنید! درها و پنجره‌های چوبی با شیشه‌های رنگارنگ، دیوارهای گچ‌بری شده‌ی زیبا، منظره‌ای از یک حیاط سرسبز و پُرگل با حوضی بزرگ و صد البته نوشیدنی‌ها و غذاهای خوشمزه، گوشه‌ای از زیبایی‌ها و لذت‌هایی هستند که در این مکان انتظار شما را می‌کشند. در ادامه با سفرزون همراه باشید تا با این کافه بیشتر آشنا شوید.

نگاهی به تاریخچه‌ی بنای کافه

نگاهی به تاریخچه‌ی بنای کافه مسعودیه
نگاهی به تاریخچه‌ی بنای کافه مسعودیه

عمارت مسعودیه در میدان بهارستان قرار دارد. این عمارت، قصر شاهزاده‌ای است که شاه شدن در تقدیرش نبود. مسعود میرزا، فرزند ناصرالدین شاه بود. لقب ظل السلطان (سایه شاه) را از پدرش گرفت و حاکم اصفهان شد ولی بعدا به دلایلی از چشم شاه افتاد و از سلطنت دور ماند. او در سال ۱۲۹۰ هجری قمری دستور ساخت عمارت را در زمینی چهار هزار متر مربعی در خیابان ملت تهران صادر کرد. استاد شعبان معمار باشی مسئول ساخت عمارت شد و بنا در سال  ۱۲۹۵ هجری قمری، با نظارت سراج الملک کامل گردید. محوطه اصلی عمارت مسعودیه از دو قسمت شرقی و غربی تشکیل شده که جداسازی آن‌ها با یک دیوار مشبک انجام گرفته است. حیاط، باغ، دیوان خانه و عمارت دیوان خانه در بخش شرقی قرار دارند. قسمت غربی نیز شامل بخش‌هایی چون سر در اصلی‌،‌ حیاط و عمارت سید جوادی، عمارت مشیرالدوله، حیاط مشیری‌ و … است. این عمارت در میدان بهارستان قرار دارد و در طول تاریخ شاهد حوادث مهمی به ویژه در دوران مشروطه بوده است. عمارت مسعودیه در گذر تاریخ کاربری‌های متنوعی همچون کتابخانه و موزه‌ی ملی، دانشکده‌ی افسری و وزارت آموزش و پرورش داشته است.

اکنون و بعد از گذشت نزدیک به۱۵۰ سال از زمان ساخت بنا، هنوز وقتی که وارد محوطه عمارت می‌شوید، ستون‌ها و سقف گچ‌بری شده و ارسی‌های بزرگ با شیشه‌های رنگی نظر شما را به خود جلب می‌کنند. دیوارها با کاشی‌های زیبا و نمای ساختمان با آجر تزیین شده‌اند و سنگ فرش‌ها به زمین جلوه داده‌اند. یک حوض مستطیلی بزرگ روبروی هر عمارت قرار دارد و گل‌های زیبا و خوشبوی درون حیاط هر عمارت فضا را روح‌بخش و عطر آگین می‌کند.


برای دریافت راهنمای سفر به تهران کلیک کنید.


آدرس عمارت مسعودیه روی نقشه گوگل

دمی آسایش در فضای اصیلِ کافه مسعودیه

فضای کافه مسعودیه
فضای کافه مسعودیه

چند سالی است که در میان یکی از عمارت‌های مجموعه، کافه‌ی دنجی قرار دارد که با دکور قجری و قدیمی خود، حس خوب خانه‌های سنتی ایرانی را در یاد شما زنده می‌کند. در اینجا با غذاهایی به خوبی دست‌پخت مادربزرگ‌ها از شما پذیرایی می‌شود! میزها و صندلی‌های چوبی، گل‌های تازه‌ی روی میزها، ظروف سنتی با طرح‌های قدیمی و رومیزی‌های گلدار، همه و همه حس زندگی به شما می‌بخشند و روزتان را می‌سازند! با حضور در کافه مسعودیه، طعم خوش غذاهای سنتی را در یک بنای اصیل و تاریخی تجربه می‌کنید و می‌توانید زمانی را با آرامشِ خاطر و به دور از تمام هیاهوها و اضطراب‌های روز بگذرانید.

منوی کافه

منوی کافه

در این کافه‌ی زیبا و دلنشین انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد ارائه می‌شود. در میان این نوشیدنی‌ها، از شربت‌های سنتی و عرقیات گیاهی کافه غافل نشوید. قهوه‌ی ترک کافه نیز بسیار محبوب است. پای سیب را هم حتما امتحان کنید! در اینجا انواع غذاهای سنتی ایرانی نیز سرو می‌شود، از جمله کتلت، کوکوسبزی، میرزاقاسمی، املت‌ و آش رشته‌ی خوش عطر و طعم. اما صرف یک صبحانه‌ی کامل و لذیذ می‌تواند بهترین پیشنهاد ما به شما باشد. البته به فکر لحظه‌ی پرداخت صورت حساب خود هم باشید چون قیمت خوراکی‌های کافه کمی بالاست. اگر شما جز افرادی هستید که از قیمت بالا به خاطر کیفیت خوب و محیط مناسب می‌گذرید، گزینه‌ی بعدی‌تان برای کافه‌گردی، می‌تواند کافه مسعودیه باشد.

نقاط قوت و ضعف کافه مسعودیه
نقاط قوت و ضعف کافه مسعودیه

اطلاعات بازدید از کافه مسعودیه

فضای کافه مسعودیه
کافه مسعودیه

روزها و ساعات کاری کافه : یکشنبه تا جمعه (به غیر از ایام سوگواری) از ساعت ۹ تا ۱۹ این نکته را در نظر داشته باشید که کافه در اکثر مواقع شلوغ است بنابراین برای جلوگیری از معطلی و انتظار، بهتر است از قبل میزتان را رزرو کنید.

آدرس کافه : تهران، خیابان جمهوری، نرسیده به بهارستان، خیابان ملت، تقاطع خیابان اکباتان، عمارت مسعودیه

شماره تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۰۱۳

هزینه‌ی ورودی عمارت : برای هر نفر پنج هزار تومان

مسیر دسترسی کافه مسعودیه

امکان دسترسی به کافه از طریق مترو، تاکسی و اتوبوس وجود دارد.

مترو : مناسب‌ترین گزینه برای رفتن به کافه است. می‌توانید از طریق خطوط مترو، از نقاط مختلف پایتخت خود را به ایستگاه متروی ملت برسانید و از آنجا با یک پیاده‌روی دو دقیقه‌ای به کافه بروید.

اتوبوس : در ایستگاه اتوبوس میدان بهارستان پیاده شوید و با پنج دقیقه قدم زدن به کافه برسید.

تاکسی یا وسیله‌ی شخصی : با تاکسی هم می‌توانید از نقاط مختلف شهر به میدان بهارستان و از آنجا به کافه و عمارت مسعودیه بروید. اگر هم قصد دارید از اتومبیل شخصی خود استفاده کنید، توجه داشته باشید که کافه پارکینگ ندارد و به دلیل شلوغی، جای پارک به راحتی پیدا نمی‌شود و مجبور می‌شوید در کوچه‌های اطراف، ماشین خود را پارک کنید.

* این کافه در حال حاضر تعطیل است.

سفرزونی عزیز شما هم از تجربه حضور خود در کافه مسعودیه برایمان بنویسید، حسی را که داشتید با ما در میان بگذارید و ما را از نظرات و پیشنهادات خود با خبر کنید.


برای آشنایی بیشتر با دیدنی های تهران کلیک کنید.