خانه » حراجی های استانبول کجاست؟
حراجی های استانبول کجاست؟
شهر استانبول، مکانی فوقالعاده برای افرادی است که عاشق خرید کردن و سر زدن به پاساژها هستند. استانبول فرصتها و پتانسیل برجستهای برای خرید دارد. این شهر مملو از فروشگاههایی از جمله فروشگاههای محلی، برندهای معروف جهان، مراکز خرید زنجیرهای، فروشگاههای هنری و بسیاری دیگر است. در تور استانبول بازارها و پاساژهای استانبول به خاطر داشتن تنوع بسیار زیاد برای هر کسی جذابیت دارد. در این مقاله از سفرمارکت ما به بازارهای استانبول میرویم و در مورد حراجیهای این شهر صحبت خواهیم کرد.
۱. مرکز تجاری بی اوغلو
مرکز تجاری بی اوغلو در میدان تقسیم، خیابان استقلال واقع شده است و دسترسی به آن بسیار آسان است. در داخل این مرکز تجاری، تعداد زیادی بوتیک برای فروش لباس، کفش، لوازم جانبی، لوازم آرایشی و دیگر موارد وجود دارند. همچنین در این مکان کافیشاپهایی وجود دارد که میتوانید در آنها استراحت کنید. قیمتها نسبتاً پایین است، زیرا کالاهای غیر مارک را با قیمتی ارزانتر میفروشند.
اگر با بلیط هواپیما تهران استانبول به این شهر سفر کردید فروشگاه های متنوعی در این مرکز تجاری پیدا کنید. فروشگاه لباس دیلان، یکی از بوتیکهای مرکز تجاری بی اوغلو، یکی از محبوبترین هاست.
۲. مرکز تجاری سینان پاشا
این مرکز تجاری در منطقه بشیکتاش واقع شده است. در این مرکز شما میتوانید بسیاری از لباسفروشیهای مختلف و همچنین مغازههای دیگر را پیدا کنید. به علاوه کالاهای محلی و منحصر به فرد ترکیه نیز در این مکان به فروش میرسد. بوتیکهای سینان پاشا، انواع پوشاک بسیار شیک را با قیمتی ارزان میفروشند. مردم محلی اغلب ترجیح میدهند در این مکان خرید کنند.
۳. پاساژ اوپرا اونور
پاساژ اوپرا اونور، یکی از قدیمیترین بازارهای استانبول است. در کادیکوی استانبول واقع شده است و قبل از این بازار، این مکان، اپرا بوده است. مغازهها و فروشگاههای زیادی در اینجا وجود دارد و همه آنها کاملاً مقرونبهصرفه هستند. شما به راحتی میتوانید از هتل استانبول به این بازار مراجعه کنید.
در گذشته، این پاساژ تقریباً تنها بازار پوشاک در استانبول بود، بنابراین افراد محلی و افراد مسنتر تمایل به خرید از این بازار را دارند.
۵. پاساژ اطلس
پاساژ اطلس یکی از معروفترین نقاط میدان تقسیم در خیابان استقلال است. معماری منحصر به فردی دارد که قدمت آن به قرن نوزدهم بازمیگردد. داخل این پاساژ سینمایی به اسم سینما اطلس نیز وجود دارد.
مغازههای زیادی در داخل این پاساژ وجود دارد. طیف وسیعی از اجناس با قیمت مناسب در این پاساژ به فروش میرسند، مانند پوشاک، اجناس قدیمی و دست دوم، لوازم جانبی، کفش، دمپایی و دیگر موارد.
۶. خیابان چیلک کادیکوی
چیلک در ترکی به معنای توت فرنگی است. این خیابان مثل اسمش بامزه است! این خیابان واقع در قسمت آناتولی کادیکوی است. همانطور که میدانید، کادیکوی به خاطر داشتن مغازههای زیاد و فروشگاههای منحصربهفرد مشهور است. بعد از خرید تور استانبول و سفر به این شهر حتما از خیابان چیلک دیدن کنید.
خیابان چیلک مملو از انواع مختلف مغازهها است و بهشتی برای عاشقان خرید است. شما میتوانید کالاهای منحصربهفردی را در اینجا پیدا کنید. حتی میتوانید اجناس مارکهای معروفی را در اینجا پیدا کنید که به طور معمول در ترکیه فروخته نمیشوند.
۷. شنبه بازار باکرکوی
این بازار بسیار معروف است و بنابراین میتوان حدس زد که خیلی شلوغ باشد! این بازار نزدیک به مترو و تراموا قرار دارد و دسترسی بسیار آسانی دارد. همچنین سرپوشیده است تا بتوانید حتی در شرایط آب و هوایی ناخوشایند از این بازار خرید کنید!
شما نه تنها میتوانید در این بازار لباسهای زیادی پیدا کنید، بلکه میتوانید لوازم جانبی، کیف و محصولات آرایشی و بهداشتی را نیز در اینجا پیدا کنید.
۸. سه شنبه بازار کادیکوی
سهشنبه بازار کادیکوی در نزدیکی ایستگاه متروبوس Uzunçayır قرار دارد. این بازار در واقع در روزهای سهشنبه و جمعه در دسترس است!
سهشنبهها این بازار بیشتر خواربارفروشی است. در حالی که در روزهای جمعه، انواع پوشاک، لباسهای دست دوم، لوازم جانبی، عطر، کیف، کفش و خیلی چیزهای دیگر در این بازار به فروش میرسد.
۹. بازار بزرگ
بازار هر شهر یکی از برترین جاذبههای گردشگری و یک مقصد اصلی خرید است. ایده خوبی است که برنامهریزی کنید حداقل چند ساعت را در بازار بزرگ استانبول بگذرانید.
مجموعه کاملی از صنایع دستی ترکیه و همچنین صنایع دستی آسیای مرکزی و خاورمیانه در اینجا موجود است. همه چیز، از فرشهای دستباف ترکی عتیقه و جواهرات طلا دستساز طلا گرفته در اینجا موجود است. این بازار یک مکان عالی برای انجام یک خرید کلی است. بسیاری از مغازههایی که در خیابانهای اصلی قرار گرفتهاند، قیمتهای ارزانی دارند.
۱۰. بازار ادویه مصری
این یک فروشگاه برای مسافرانی است که میخواهند طعم ترکیه را با خودشان به خانه ببرند. بیش از ۸۰ مغازه در اینجا انواع ادویه ترشیجات، میوههای خشک، آجیل، محصولات غذایی تخصصی ترکی، دمنوش و خوراکیهای شیرین محلی میفروشند. برای تهیه ادویهجات غذاهای ترکی مانند سماق و فلفل حلب، عسل ترکی و تست مزه آنها به اینجا بیایید. بعد از پرواز استانبول، سعی کنید صبح از این بازار بازدید کنید، چراکه از ظهر تا عصر خیلی شلوغ میشود.
۱۱. بازار علی محدین حاجی بکر
برای کسانی که به دلیل چشیدن طعم شیرینیهای مخصوص به استانبول سفر میکنند، این بازار بهترین مکان است. از مغازههای قنادی دیدن کنید و نوشیدنی خود را با لوکوم ترکی بنوشید.
جای تعجب نیست که انبوهی از مغازههای وسوسهانگیز در این بازار وجود دارد. لوکوم و بسیاری دیگر از شیرینیهای سنتی ترکیه هدایایی عالی به عنوان سوغات هستند. از دیگر شیرینیهای سنتی که میتوانید در اینجا تهیه کنید، بادام قندی و شیرینی تاهینی است. شما می توانید با رزرو هتل در استانبول در نزدیکی این بازار اقامت داشته باشید.
۱۲. بازار کادیکوی
یکی از برترین نقاط استانبول برای خرید محصولات محلی، بازار Kadıköy است. این بازار از دوشنبه تا جمعه فعال است و یک مرکز تجاری پر جنبوجوش و پرهیاهو است.
با انبوهی از غرفههای فروش غذاهای دریایی تازه، گیاهان، سبزیجات و میوهها، بازاری هیجانانگیز است. این منطقه همچنین مکانی عالی برای تهیه صابونها و محصولات مراقبت از پوست است. این محصولات شامل روغن زیتون، روغن های گیاهی، و پمادها و برسهای حمام ترکی سنتی و اسفنجهای لایهبردار است.
این بازار در سمت آسیایی استانبول درست پشت ترمینال کشتی کادیکوی قرار دارد. قشنگترین وسیله حملونقل برای رسیدن به اینجا کشتی است، اگرچه می توانید مترو هم سوار شوید.
۱۳. بازار زنان
در منطقه فاتح، بازار زنان مکان خوبی برای خرید مواد غذایی است. در این خیابان قصابیها، کبابفروشیها و غرفههای محصولات تازه متعددی وجود دارند.
بیشتر محصولات در این بازار تازه هستند. اکثر تاجران اینجا در اصل اهل جنوب شرقی ترکیه هستند. سبک غذاخوری رستورانهای این بازار که غذاهای کباب جنوب شرقی ارائه میکنند، این موضوع را منعکس میکنند. حتماً زمان بازدید خود را از این بازار طوری تعیین کنید تا بتوانید برای ناهار اینجا باشید.
کلام آخر
استانبول به عنوان یکی از برجستهترین مقاصد گردشگری است. این شهر برای همه سنین و سلیقهها ایدهآل است. همچنین علاقمندان به خرید، عاشق استانبول هستند. این شهر بزرگ دارای مراکز تجاری و بازارهای سنتی متعددی است که بسیار مشهور هستند. بیش از دویست بازار و حراجی در سراسر شهر برای علاقهمندان به کالاهای ارزانتر وجود دارند. در این مقاله از سفرمارکت سعی کردیم برخی از مهمترین حراجیهای شهر استانبول را به شما معرفی کنیم. امیدواریم این راهنمای استانبول گردی برای شما مفید باشد.
تیم محتوای سفرزون
مطالب مرتبط
پربحث ترین مطالب
- تعداد نظرات: 367
- تعداد نظرات: 152
- تعداد نظرات: 149
- تعداد نظرات: 148
- تعداد نظرات: 148
- تعداد نظرات: 145
- تعداد نظرات: 125
- تعداد نظرات: 125
- تعداد نظرات: 121
- تعداد نظرات: 115