آش چیست؟ غذای خوشمزه‌ای که درست کردن آن بسیار دشوار است و برای خوردن آن، باید التماس دیگران را کنید! و البته که همیشه باید التماس مادر بزرگ را کنید، چون هیچ کس بهتر از او نمی‌تواند آش بپزد! معمولا آش پختن خیلی سخت است و یک کاسه آش خوردن ارزش این همه سختی را ندارد. اما از طرفی گاهی واقعا هوس آش می‌کنیم. خب ما برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم. پیشنهادی که با آن دیگر لازم نیست برای خوردن یک کاسه آش، چندین روز التماس مادر و مادر بزرگ را بکنید! بله، پیشنهاد ما در اینباره، آش نیکوصفت است. رستورانی خوشمزه در مرکز تهران که آش‌های باکیفیتی به خوشمزگی آش مامان بزرگ می‌پزد! با سفرزون همراه باشید تا این آش نیکوصفت و اصیل را بهتر بشناسید.

saadatrent

 

هیچ آشی آش خانگی نمی‌شود!

آش نیکوصفت
آش نیکوصفت

خب شاید اکثر ما این عقیده را در ذهن خود داشته باشیم. اینکه فقط آش خانگی خوشمزه است و هیچ آشی به پای آن نمی‌رسد. البته که تصور غلطی هم نیست. در اکثر موارد هیچ آشی آش خانگی نمی‌شود! انگار علاوه بر نخود و لوبیا، عشق و علاقه مادر و مادر بزرگ است که این آش را خوشمزه می‌کند. چیزی که در آش‌های رستورانی اصلا نمی‌توان پیدا کرد.

حتی برخی دیگر از افراد چنین بیان می‌کنند که سبزی‌های آش‌های رستورانی به خوبی تمیز نشده و احتمال بیمار شدن وجود دارد. یا اینکه رستوران‌ها برای سریع‌تر سرو کردن آش، اجازه نمی‌دهند حسابی جا بیوفتد. به هر حال هرچقدر هم که دلایل مختلف را کنار هم بگذاریم، نمی‌توانیم دلیل این را پیدا کنیم که چرا واقعا آش‌های رستورانی به پای آش مامان بزرگ نمی‌رسند!

اما اینبار، آش نیکوصفت واقعا یک استثنا است. استثنایی که نشان می‌دهد یک آش رستورانی هم می‌تواند به اندازه آش مامان بزرگ خوشمزه باشد. البته این را هیچ وقت نباید جلوی مامان بزرگ‌ها گفت چون احتمال دارد که آش نیکوصفت را به خاک و خون بکشند! انگار که در این رستوران چندین و چند مامان بزرگ کنار هم کار می‌کنند که اینقدر آش‌های خوشمزه‌ای دارند! اما این آش فروشی کجاست، چه شکلی است و کدام آش را بهتر از همه می‌پزد؟

آش نیکوصفت ، با تجربه ۴۶ ساله

آش نیکوصفت
آش نیکوصفت

جالب است بدانید که آش نیکوصفت پیش از انقلاب فعالیت خود را شروع کرده است. در آن زمان این مغازه یک رستوران سنتی با منوی کامل بود. از همان دوران نیز انواع آش کنار غذاهای مختلف سرو می‌ شد. تا زمانی که مدیریت رستوران دریافت که مشتریان بیش از هر چیز طرفدار آش‌های او هستند. به همین دلیل بود که از سال ۱۳۶۹، این مغازه تبدیل به آش فروشی شد و دقیقا از همین جا بود که آش نیکوصفت زاده شد.

پس از پروژه توسعه دانشگاه آزاد، این رستوران به خیابان جمالزاده منتقل شد. جالب این است که مشتریان به جای اینکه از آن ناامید شوند، همگی مسیری طولانی‌تر را طی کردند تا به جمالزاده برسند. طبق گفته مدیریت رستوران، در این جا به جایی حتی یک نفر از مشتریان او کاسته نشد.

این رستوران در وقت نهار چنان عطر و بویی به پا می‌کند که تمام کاسبان مغاز‌ه های اطراف از گرسنگی هلاک می‌شوند و جلوی آش نیکوصفت صف می‌کشند. حتی کسانی هستند که از مسیر‌های بسیار دور به اینجا می‌آیند تا یک کاسه آش بخورند و به خانه بازگردند که البته تعداد این دسته افراد هم کم نیست.


برای دریافت راهنمای سفر به تهران کلیک کنید.


فضای داخلی رستوران یا همان آش نیکوصفت

آش نیکوصفت

فضای داخلی رستوران آنطور که تصور می‌کنید لوکس و مجلل نیست. در حقیقت این رستوران همان آش فروشی دنج و با صفایی است که انتظار می‌رود. رستورانی که در آن خبری از میز و صندلی‌های گران قیمت نیست اما واقعا به دل می‌نشیند. همه به دنبال لوکس بودن رستوران نیستند. بلکه بسیاری از افراد تنها می‌خواهند رستورانی که در آن غذا میل می‌کنند، بهداشت را رعایت کند.

خوشبختانه باید بدانید که آش نیکوصفت با دقت بهداشت را رعایت می‌کند. همیشه میز‌ها تمیز هستند و با خیال آسوده می‌توانید غذای خود را میل کنید. اصلا به این شکل بهتر هم هست. به جای اینکه هزینه ساخت و ساز رستوران را بپردازید، می‌توانید یک آش خوشمزه را با قیمتی مقرون به صرفه میل کنید.

ساختمان رستوران از دو طبقه تشکیل شده است. معمولا برای میل کردن آش در فضای داخل رستوران، باید چند دقیقه‌ای منتظر بمانید. همیشه جلوی این آش فروشی یک صف طولانی قرار می‌گیرد؛ انگار همه هوس آش مامان بزرگ را کرده‌اند! به دلیل همسایگی این آش فروشی با دانشگاه، بسیاری از دانشجویان در ساعت نهاری به اینجا می‌آیند و آن را به نوعی پاتوق کرده‌اند.

رفع گرسنگی بعد از انقلاب گردی

میدان انقلاب تبدیل به یکی از جاذبه‌های تهران شده است. بسیاری از کسانی که قصد تهران‌گردی دارند، حداقل یکبار باید خیابان انقلاب را زیر و رو کنند. میدان انقلاب برای کسانی که به کتاب و کتاب‌خوانی علاقه دارند،یک‌ جای عالی است. اکثر جمعیتی که در میدان انقلاب وجود دارند، دانشجو هستند. دانشجویانی که یا در دانشگاه تهران مشغول تحصیل هستند و یا اینکه به دنبال کتاب‌های ترم جاری خود می‌گردند.

از طرفی برخی افراد بعد از گشت و گذار در خیابان ولیعصر یا سی تیر، خودشان را مستقیم به انقلاب می‌رسانند. به هر صورت گشت و گذار در خیابان‌های شلوغ تهران آن هم با پای پیاده، حسابی آدم را گرسنه می‌کند. اگر شما نیز اینبار حین قدم زدن در خیابان‌های انقلاب گرسنه شدید اما از غذا‌های فست فودی متنفر هستید، آش نیکوصفت را به یاد بیاورید. آشی که دقیقا طعم به یاد ماندنی آش‌های خانگی را برای شما تداعی می‌کند.

اصلا می‌توان گفت که انقلاب گردی تنها با آش نیکوصفت کامل می‌شود! البته پیش از آنکه خیلی گرسنه شوید باید به این رستوران بروید. زیرا اگر خیلی گرسنه باشید، باید در صف‌های طولانی منتظر بمانید، در حالی که بوی آش و پیاز داغ هوا را پر کرده است!

چه آشی را باید در نیکوصفت امتحان کنیم؟

وقتی صحبت از آش نیکوصفت می‌شود، یعنی یک مغازه که انواع آش را برای انواع سلیقه‌ها می‌پزد. در منوی این رستوران می‌توان انواع آش‌های مختلف ایرانی را مشاهده کرد. جالب است بدانید که علاوه بر آش رشته، آش دوغ، آش جو و آش‌های دیگر، در منوی این رستوران حلیم، عدسی، خوراک لوبیا و حتی شله زرد نیز به چشم می‌خورد!

اصلا بهتر است شعار این رستوران این باشد : «ما شما را از مامان بزرگ‌ها بی نیاز می‌کنیم». در حقیقت هر چیز خوشمزه‌ی سنتی که برای پخت آن نیاز به یک آشپز باتجربه است را می‌توان در آش نیکوصفت یافت. اما هر رستورانی به یک غذای منحصر به فرد معروف است. همان غذایی که همه شما را به امتحان کردن آن توصیه می‌کنند. در مورد آش نیکوصفت نیز دقیقا همین مورد صادق است.

خوشمزه‌ترین و بهترین آش رستوران نیکوصفت، آش شله قلمکار است. آشی که از گوشت و انواع حبوبات مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند جایگزین یک وعده کامل غذایی باشد. طعم این آش کاملا منحصر به فرد است. اصلا نمی‌توان آن را با هیچ طعم دیگری مقایسه کرد. قطعا شما نیز بعد از اینکه اولین قاشق آش شله قلم کار نیکوصفت را در دهان خود گذاشتید، این سوال را می‌پرسید که در این آش چه چیزی ریخته‌اند که اینقدر خوش طعم است؟! انگار که سرآشپز، فرمول سری خودش را درون این آش می‌ریزد! فرمولی که حتی مامان بزرگ‌ها هم نمی‌دانند!.

قیمت آش‌های نیکوصفت چقدر هستند؟

معمولا در کلان شهر تهران، هیچ‌گاه نمی‌توان کیفیت را ارزان خرید. اما این در مورد آش نیکوصفت صدق نمی‌کند. شما می‌توانید به صورت پرسی یا کیلویی آش میل کنید. البته برای بیرون‌بر معمولا آش را به صورت کیلویی سرو می‌کنند. اگر داخل رستوران قصد میل کردن آش را دارید، بهتر است پرسی سفارش دهید. هر پرس آش شله قلم کار تا آخرین بار حدود هشت هزار تومان بود. این قیمت واقعا در مقابل کیفیت و حجم آشی که به مشتریان ارائه می‌دهد، مقرون به صرفه و مناسب است.

البته هنگام خرید آش فراموش نکنید که نعنا داغ و پیاز داغ را باید جداگانه سفارش دهید. معمولا کسانی پیدا می‌شوند که میانه خوبی با پیاز داغ ندارند. به همین دلیل آش نیکوصفت تنها به سفارش مشتری این‌ها را روی آش می‌ریزد.

 

دسترسی به آش نیکوصفت

آدرس آش نیکوصفت روی نقشه گوگل 

دسترسی به آش نیکوصفت بسیار ساده است. می‌توانید از مترو یا اتوبوس BRT استفاده کنید. از هر جای تهران که سوار مترو شوید، می‌توانید در ایستگاه انقلاب اسلامی از قطار پیاده شده و حدود پانصد متر به سمت غرب پیاده روی کنید تا به جمالزاده برسید. اگر هم قصد استفاده از اتوبوس را دارید، می‌توانید از هرجایی خودتان را به خط تهران پارس – آزادی برسانید و در ایستگاه انقلاب از اتوبوس پیاده شوید.

توجه داشته باشید که این منطقه در طرح ترافیک اصلی قرار دارد. همچنین پیدا کردن جای پارک مناسب در خیابان جمالزاده بسیار دشوار است. اما به هر صورت اگر ترجیح می‌دهید با وسیله نقلیه شخصی به این آش فروشی معروف سر بزنید، باید ابتدا طرح ترافیک خریداری کنید و یا اینکه تا پایان ساعت محدوده طرح ترافیک منتظر بمانید. برای خرید طرح به سایت تهران من  مراجعه کنید. البته روز‌های پنجشنبه و جمعه طرح ترافیک وجود ندارد و می‌توانید به راحتی خودتان را به آش نیکوصفت برسانید.

آدرس آش نیکوصفت: خیابان انقلاب، میدان انقلاب، ابتدای خیابان جمال‌زاده جنوبی، پلاک ۱۷۰

شماره تماس: ۰۲۱-۶۶۹۲۹۲۵۵

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رستوران می‌توانید به وبسایت این رستوران یعنی www.nikousefat.ir مراجعه فرمایید.

خب سفرزونی عزیز، تصور می‌کنم حسابی گرسنه شده باشید! نظرتان در مورد آش نیکوصفت چیست؟ آیا به اندازه ای که تعریف می‌کنند، کیفیت دارد؟ اگر حتی یک بار آش این رستوران را میل کرده‌اید، از تجربه خودتان برای ما بگویید. کدام غذای منوی این رستوران را میل کردید و چقدر از آن راضی بودید؟

 


برای آشنایی بیشتر با دیدنی های تهران کلیک کنید.


بگرد، بخند، زندگی کن